TOP 5 JÁTÉK - 2015

2014. december 15. 17:37 - CaptainRudolf

A lejjebb felsorolt játékok hivatalos megjelenése sajnos nem ismert, csak az a biztos, hogy 2015-re tervezik az összes megjelenését. Kezdjük is. 

5. CHESS - REGICIDE
dfgdfgdfg.jpg
Furcsa párosításnak tűnhet a véres univerzum és a sakk keresztezése. Igazság szerint ez a játék már létezik. A külön regisztrálók Fehér Sebhelyek sereget kap Vérangyalok serege mellé. Ugye csak az Orokok és az Űrgárdisták vesznek részt a játékban. De csak jövőre ígérik a 100%-át a játéknak. Magát a játékot nagyon érdekesnek találom. A tábla-játékokban sosem lehetsz jó, ha nem vagy jó stratéga. Így ez a játék nagyon érdekesnek néz ki. Vajon valakinek csak jobb serege van, vagy jobb stratégiája? Itt kiderül. Egyenlő erőviszonyok, egyenlő számú, erejű bábuk a két térfélen, mutasd mennyire vagy jó a stratégiában.
Kiadó: Hammerfall Publishing
Fejlesztő: Hammerfall
Trailer: LINK

4. SPACE MARINE 2
gsdgsdgsdg.jpgAz ultragárdista Titus Kapitány kalandjaiba először 2011-es Space Marine játék nyújtott betekintést, a THQ által fejlesztett és a Relic által fejlesztett TPS-sel. Dióhéjban a kapitány egy ork inváziónak álcázott Káosz támadás visszaverésében segít csapatával a Császári Gárdának és a Vérangyaloknak, majd pedig megküzd a káoszok Démonhercegével. Titus olyan erők hatását éli meg amely nem csak a káosz "fertőzéssel", hanem halállal is kéne járniuk. Erről az Inkvizíció is természetesen tudomást vesz és a játék végén magukkal viszik Titus Kapitányt.
Nem újdonság, hogy a játékot trilógiának tervezték. A másodikat sokkal monumentálisabbnak tervezték 2013-ra. Ebben a játékban Titus már század parancsnok lett volna. Támadást kellett volna vezetnünk egy Káosz bolygó ellen. Persze tele összeesküvéssel, vérontással, gyilkolással. De ezt csak nem régiben vette elő újra a SEGA. Remélhetőleg a történet vázlatán nem változtatnak, és méltó folytatást kap a játék jövőre.
Kiadó: SEGA
Fejlesztő: Relic

3. DAWN OF WAR III
dfhdfhdfh.jpgA történetet először a játék második részében, majd az utolsó kiadott kiegészítőben kívánták lezárni. A Vérhollók akár saját magukat, köztük Rendházuk vezérét is képesek lettek volna feláldozni a káoszhoz pártolt főkönyvtárosuk elpusztításának érdekében, aki közben már Démonherceggé vált. Kyras, a Démonherceg legyőzte Gabriel Angelost, a Rendház vezérét. A végső csapás előtt viszont megérkezett a Vérhollók 4.százada, a harci osztag. Nekik sikerült végezniük a démonnal és visszarendeltél az Exterminatust (egész bolygó megsemmisítése a káosszal együtt). Gabriel Angelos maradványait visszajuttatták hajójukra, majd újraépítették bioprotéézisekkel Vezérüket. Így Happy End-et kaptunk, a Káoszt is arcba vághattuk, és a Vezérünk is megmaradt.
A széria első részének 10. évfordulóját idén decemberben ünnepelte. Ennek örömére a Sega elővette a játékot, kapott az a DOW II egy pach-et is. Sokak szerint a jövőévi E3 bemutatón kerül bejelentésre a széria harmadik részének hivatalos dátuma, mert már nagyon érik a folytatás, újítás. Gondolom persze ismét a Vérhollókat kapjuk, de ez legyen a legnagyobb baj. Várjuk!
Kiadó: SEGA
Fejlesztő: Relic


2. SPACE HULK: DEATHWING
gsdgsdgsdgsdg.jpgA történetet ezerszer hallottuk, egy Hajó visszatér a hipertérből, semmi életjel, csak egy vészjelzés. Itt kezdődik a játék. A Sötét Angyalok veszik a segélykérést, és első századukból, egy elit terminátor osztagot, a Deathwing-et küldik a bárkára. Ötfős csapat egy terminátor könyvtárosból és négy elit terminátorból áll. A játékot a Warhammer 40.000 és a Left 4 Dead inspirálta. Legyünk őszinték, minden 40K szerető vágyik egy ilyen játékra. A pontból B pontra kell eljutni a lehető legtöbb tiranida legyilkolásával, az ellenfelek egyre erősebbek és egyre többen lesznek. Az FPS-ben használhatjuk az elit Deathwing fegyvereket, boltereket, erőkardokat,öklöket vagy lángszórót, vagy akár a könyvtáros pszi erejét is. A nem régiben bemutatott Unreal Engine 4 motorral érkezik a játék, így grafikailag panasz nem lehet majd rá. Ha valaki PC-n akar vele játszani, nem pedig PS4-en vagy XBOX ONE-on, annak elég komoly gépre lesz szüksége.
Kiadó: Focus Home Interactive
Fejlesztő: Cyanide
Trailer: LINK


1. ETERNAL CRUSADE
fhdfhdfhdfh.jpgA Dark Millennium visszavonása óta legjobban várt 40K játék, aminek idén láthattuk is az elő-elő-elő alfáját. MMO, hatalmas csaták, teljesen bejárható bolygók, nem is mondok róla többet, ezt majd egy későbbi cikkemben kifejtem. 

Köszönet ha elolvastad, a Császár áldása kísérjen!
-CsaptainRudolf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr486982593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása