Űrgárdista testének felépítése

2015. január 13. 11:53 - CaptainRudolf

powerarmour_by_mikhailsavier-d6u712u.jpg

A gárdisták bőven 2,3 méter feletti magasak. Testük erősebb, kitartóbb mint egy átlagos emberé.
Maga a harcos teste tele van bio-implantátumokkal valamint fejlesztett belső szervekkel. (pl másodlagos szív) A vért maga áll egy nehéz és egy könnyű páncélból. A könnyű a mozgást segíti, míg a keményebb, vastagabb vért védi a létfontosságú szerveket, mint például a szíveket. Bio-implantátumoknak köszönhetően már mondhatni majdnem bármilyen végtagvesztést, sebesülést tudnak gyógyítani, pótolni. A képen a gárdistának például hiányzik az egyik karja, és lába, melyeket pótoltak. Az alap implantátumok nélkül nem tudna a teste csatlakozni a páncélhoz.
Végső lépésben megkapja a rendházához tartozó vállvértet, mellvértet, lábvértet és sisakot. Ezek legtöbb alkalommal a Ház szimbólumával vannak ellátva. Persze erőpáncélokból sem egyfajta létezik. A legelitebb harcosok, valamint a rendházak vezetői kapnak saját készítésű, egyedi úgynevezett "relic" páncélt. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr137067445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása