Kommentcsata/nyeremény játékkal! 1.kérdés

2015. szeptember 10. 16:43 - gerry666

Sziasztok nemrég volt egy nyereményjátékunk ami még mindig tart és nincs elfelejtve!  Viszont, hogy addig is ne unatkozzatok egy új ötlettel állok elő :)emperor_of_menkind_vs_optimus_by_axcido-d4ok1ry.jpg

Facebookon gyakran írtok kommentet fejtitek ki a véleményetek vagy épp adtok segítséget... ezt mind nagyon köszönjük! Viszont feltűnt, hogy mindenki az őhozzá leginkább passzoló témához szokott írni tehát aki modellezik az a festéshez ad tanácsot aki az univerzumot szereti az a fluffhoz szól hozzá. Nos éppen ezért szeretnék hetente/két hetente egy kérdéssel elétek állni igyekezve, hogy a téma olyan legyen amihez hellyel közzel mindenki hozzátud szólni.  Ezek a témák eltérőek lesznek, hogy tényleg mindenkit elérjünk. És mivel nagyon sok megosztást kaptunk a jelenleg is zajló nyereményjátékra (arról nem is beszélve, hogy több mint 2000-en látták! Tényleg királyak vagytok! :) ) ezért úgy gondoltuk egy kicsit meghozzuk a kedvetek ehhez a kis internetes csapatépítéshez. Ugyanis kiosztunk egy warhammer 40k DoW game of the year edition vagy DoW2 steam kulcsot (szabadon választható kinek melyik kell :D) itt nem kell lájkolgatni,megosztogatni egyszerűen annyi a dolgod, hogy kifejted a véleményed az eheti témánkhoz és ezzel automatikusan részt veszel a sorsoláson! Az adott témáknál értelemszerűen egyrészt kíváncsiak vagyunk a TE! véleményedre valamint az érvelésedre. Tehát megkérek mindenkit ne egy szóval/mondattal tudja le a dolgot hanem mindent öntsön ki magából amit a témával kapcsolatban gondol. És miután a téma kezd alább hagyni össze szedjük a kommentjeiteket és egy videó formájában elmondjuk a mi véleményünk az adott témáról és a ti reakciótokról. Amennyiben nem szeretnél benne lenni a videóban annyi a dolgod, hogy kommented végére oda írod h (VN ergo videó nélkül) ha pedig a nevedet nem szeretnéd hallani a videóban (de az írás mehet)akkor annyit, hogy (NN ergo név nélkül). A kommentjeiteket a facebook oldalunk posztja alatt (ITT) várjuk. Amennyiben nincs FB-d itt a blog alatt is elfogadjuk :)

Úgy érzem mindent elmondtam ami szükséges, úgyhogy kezdődjön a harc!

Az eheti(ami 2heti lesz mert egy hetet afkolni fogok :D) kérdésünk:

Skirmish VS Nagysereges wargame. Szerintetek melyik a jobb rendszer? Melyikkel lehet élvezetesebb fluffosabb csatákat megvívni?  Melyiknél szokott kidolgozottabb modell lenni? Melyiknél szokott ki dolgozottabb rendszer lenni?Melyiket szereted jobban festeni? Ha nem játszol melyikbe vágnál bele szívesebben, miért? Melyik rendszer a legjobb az egyik vagy másik játékhoz szerinted és miért?Melyik stílushoz melyik illik? És még ezernyi más pro/contra ami csak az eszetekbe jut!

A videót megtaláljátok majd a youtube csatornánkon!

Várjuk a kommenteket...csak serényen :)

 

UI: lehet témaötleteket is bedobni a kommented végére ;)!

 

Üdv Gery

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr237775748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezekiel Taylor 2015.09.10. 20:46:56

festes szempontjabol mindenkepp egyszerubb egy skirmish, viszont egy apoc game ahol minden baba ki van festve az gyonyoru, itt szerintem mindig az a kerdes hogy mekkora helyed van jatszani. UK-ban volt par floorhammer jatek amit jatszottam(hat nem kenyelmes ugy mozgatni), de ha van egy tornacsarnokod vagy esetleg tied a warhammer world akkor csak a nagy csata(lehetoleg ig vagy tyranid)

gerry666 2015.09.10. 21:58:19

@Ezekiel Taylor: Van benne igazság :D Bővebben most nem reagálok itt majd a videóban szóvá fogjuk tenni amiket írtál :) (szóval érdemes lehet figyelned a youtube csatornánkat www.youtube.com/channel/UCUSgBmswB5G8gvMYDR_s1xA ). És természetesen felírtalak a nyereményjátékra.
süti beállítások módosítása