Tegnap, azaz KMCS

2016. április 24. 20:16 - Serrath

Tisztelt Nagyközönség!

 

Örömmel jelenthetem, hogy túléltük az első Kelet-Magyarországi Csapatversenyt, méghozzá újdonsült klubunk, a füzesabonyi Alearius Ecclesia szervezésében.

Réges régen, egy messzi messzi galaxisban....

(nem, ez nem lesz olyan rossz, mint a hetedik rész)

Kaba mester, debreceni hobbitárs keresett meg minket, mint új klubot, hogy némiképpen szeretné erősíteni a régió összetartását a hobbi berkein belül és jó lenne majd ellátogatni hozzánk, nekünk hozzájuk és építeni a közösséget.

Ebből az alapötletből indult ki az a találkozó, mely "versennyé" nőtte ki magát.

Persze nem kell véresen komoly, tápoldatban gazdag vérpistikeösszecsapásokra gondolni, ez egy baráti találkozónak szánódott esemény, és én úgy érzem az is lett!

A szabályok tisztázásában kaptam jelentősebb segítségeket és véleményeket, melyeket itt találhattok meg. A többi fülön pedig a nevezett játékosokat.

A dolognak az adta meg a pikantériáját, hogy a csapatok összeállítása kulisszatitok volt, és a verseny kezdetéig senki se tudta, kivel kerül egy csapatba.
Csak a meccsek feladatait és pontozását osztottam meg előre.

Innen indultunk el, és egy asztallal és arra való tereppel, ezelőtt kb 1-1.5 hónappal, szóval lázas modellezgetésbe és terepkészítésbe kezdtünk. (na jó ez erős túlzás, a klub egészére igaz Pató Pál úr minden tanítása).

A verseny napján mindenki nagyon izgatott volt, mindenki számára voltak a játékosok között idegen arcok, szerintem többnyire idegenek is voltak egymás számára a csapattársak is, ami direkt volt, elvégre ez amolyan ismerkedünk/haverkodunk rendezvény akart lenni.

Külön jól sikerült Kaba mester meglepetése a játékosok részére, aki minden sereghez készített egy kis portrét, amit fel is használtunk egy táblán, melyen az állást rögzítettük.

A Főnixcsarnokosok is ajánlottak nyereményt, melyet az első helyezett csapat két tagja kapott meg.
Ezen felül járt mindenkinek egy Elismervény, mely igazolja a részvételét.

Úgy érzem ebben a pontozásban és rendszerben lehet fantázia bízok benne lesz folytatása, kis csiszolgatása is.
Remélem mindenki elégedett volt, aki eljött, és köszönöm mindenkinek a közreműködést is.

Most pedig ne szaporítsuk a szót, beszéljenek az eseményen készült képek!

Jó szórakozást!

serrath

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr908660388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeyilKree 2016.04.25. 15:06:13

Legközelebb remélem már tudok menni, nem jön közbe semmi uccsó nap, és akkor már sereggel.

Sándor Kaba Sarkadi 2016.04.25. 17:00:51

@MeyilKree: Naaa, mégiscsak lesz 40K? Ezt örömmel hallom!
süti beállítások módosítása