Negyedik KMCS

2017. február 06. 10:02 - Serrath

Tisztelt Nagyközönség!

Örömmel mondhatom, hogy túl vagyunk a keleten működő versenysorozat, a KMCS negyedik fordulóján, melyet most Debrecen városának hobbitársai vállaltak magukra. Pazar munkát végeztek!

Jómagam és Kaba bírói minősítésben voltunk jelen a 20 versenyző és 6-8 látogató mellett. Szóval elég népes rendezvényt sikerült kerítenie a debreceni klubnak!

Jelenleg 10 nagyon igényesen előkészített asztal várta a játékosokat. Legtöbben szombaton érkeztünk a két napos kis rendezvényre. Voltak új arcok és a már megszokottnak mondható KMCS játékosok is.

Megtartotta Kaba az eligazítást, majd kisorsoltuk a csapatokat, aztán pedig sorsoltuk, hogy melyik csapat kit kap ellenfélnek másnap, hogy legyen min agyalni.

A párosítás az ETC rendszerével zajlott a négy random csapatnak. Ezt is ismertettük, majd elmentünk ebédelni egy étterembe, ahol még az én 130 kg-omnak is megfelelő adagot szolgáltak fel! :D

Utána irány vissza. Kötetlen program, társasozás, beszélgetés, seregeken végzett utolsó simítgatások és némi cserbere. Este persze meglátogattunk némi italt is kínáló kulturhelyiséget, ahonnan páran kicsit kapatosan talán a kelleténél tovább maradtunk, de ez nem jelentett problémát.

Három óra alvásnak nevezett valami után pedig irány a koliból a helyszín. Miután sikerült mindenkinek megérkeznie, kezdődhetett az első páros meghatározása és indult a buli!

Tudom, jól, hogy közhelyes meg minden, de tényleg nagyon jó volt. Szerintem mindenki jól érezhette magát. A játékosok és listáik barátságosak voltak. A csapatba rendezés jelentős fűszerezést adott a dolognak. Nem voltak viták, minden gördülékenyen zajlott, szóval le a kalappal!

Voltak díjak, nyeremények. Külön kategóriákban. Minden nagyon pazar volt!

Külön köszönet Kabának a már hagyományossá vált kis füzetecskéért. Vigyázat! Felnőtt tartalom!

Nekem külön öröm, és szerintem nem vagyok vele egyedül, hogy ennyi ember társaságában lehet élvezni a hobbit, szórakozásként, ahol nem véres küzdelmek, hanem mondhatni sörmeccsek keretén belül kerüljük a metát fényévekre el, és jól érezzük magunkat. Nekem ez a hobbi lényege, és hogy ez megvalósítható ennyi ember társaságában, az külön öröm!

Ez úton is szeretnék gratulálni a csapatoknak és játékosoknak az eredményekért! Bízok benne, hogy a következő alkalommal már 20 feletti létszámmal is büszkélkedhetünk!

Kaba bejegyzése a versenyről, valamint a díjazások és helyezések.

Pár fotó Kaba mestertől.

Pár fotó Wolfspirit részéről.

Hajrá KELET!

Köszönöm a figyelmet!

serrath

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr8012186130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása