WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH! Da Boss!

2016. január 11. 15:31 - Serrath

Üdv újra!

Újabb kis modellkével jelentkezek hozzátok.

Sokáig keresgéltem interneten, gyűjtve az inspirációt, hogy miből és hogyan csináljak nagyon cukcsimukcsi warboss-t, akkor találtam az alábbi konverziót, ami nagyon megtetszett. És meg is volt hozzá mindenem! Azaz ork fej és démon első test :D Ez bőven elég is volt, így felbonthattam a milly putty-mat, és el is jutott a warboss az alábbi állapotba.

Hozzá teszem semmi elképzelésem se volt (úgy általában nem is szokott), eléggé improvizálva rakom össze a dolgaimat, menet közben alakulnak ki. Lehet nem túl előnyös, de sokszor találok mégvalamit ami jól mutatna rajta, vagy amit úgy érzek fel tudok valahogy használni.

11.jpg

Az egyik lába egy kéményszerűség, a beállás nem a legegyedibb, de még alakítható. Teste éretei eléggé durvák (főleg a végtagok) ami száradás után elég sok faragást igényelt.

Egyébként egy napot szoktam ilyesmik száradására hagyni, általában az elég.

Eztán jöhetett a finomabb munkára alkalmas, tapadós green stuff. először csak egy ujjatlan inget akartam rá rakni, de végül kabátka lett belőle, kicsit kalózos beütés illik a "falábhoz".

Nem a legprofibb munka, de azért igyekeztem. Az ujjlenyomatokat száradás után szoktam lekaparni, "lesorjázni", nekem úgy egyszerűbb, és amúgy is igényel utófaragást száradás után, legalábbis én nem tudok túl jól gyurmázni, szóval mindenképpen.

Ezt követően fejtörést okozott némileg a hogyan tovább, úgyhogy feltúrtam ogre bitjeimet (amik szerintem nagyszerűek az orkokhoz konverzió során, brutalitás van itt is, ott is :D ) és kerítettem két alkalmasnak ítélt ogre kart.

Itt már azért elég sok minden látható. A lőfegyver egy kombi skorcha lángszóró nélküli része és egy IG heavy bolter házasításából született. A lánc csak azért kellett, mert tetszik :D
Közelharci fegyvere egy mek közelharci fegyvere és egy power klaw karom házasításából született.
A vállapok felaprított imperial guard járművekre való lánctalpvédő páncélelem megvagdosva, közé pedig egy nem is tudom miből megmaradt ilyen csúszásgátlós elem.
A vállapot összekötő pánt egy gumi lánctalp valami második világháborús járműről való (ebből került a cipő karimájára is.

Először úgy éreztem kész vagyok, van egy brutálisan nagy főnök, és háhá! egyedi is, szép is. 
Ám ahogy megmutattam a füzesabonyi és miskolci közönségnek rájöttem, hogy valójában milyen üresnek érzem a figurát.

Így hát ment a brélynsztorming, ahogy a sznob munkahelyeken mondják (pedig itt a magyar megfelelő: ötletelés).
Első elképzelés egy zászló a hátára vállaira, vagy ork koponya lemezből, de ez túlságosan snassz, így hát ismét az ogre készlethez nyúltam és találtam egy jópofa gnoblar-t valamit zászlórúddal ellátott kezeket. Emellett van még némi szöges drótom is, így hát csináltam rá némi kosárkát, a hátára fogatva, és hogy a válla se legyen ilyen üres, kapott némi lemezdíszítést, hogy brutálisabb legyen, íme:

Parancsoljatok! Íme a konvertált warboss-om, már nincs más hátra, mint lefesteni, és talpra helyezni. Mivel havas témát választok orkjaimnak, így havas talpra kerül a főnök is. A havat egyszerűen szódabikarbónával és ragasztóval színlelem a talpra, nem kell bonyolult dolog, de mégis látványosra sikerül.

Íme a végeredmény néhány nob kíséretében (katt rá!):

Sajnos a csövek még nincsenek kifúrva, megfelelő fúróm jövő héten lesz, hamarább nem :(

Remélem lesz, akit inspirál eme kis írás.

Köszönöm a figyelmet!

serrath

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr328253758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gerry666 2016.01.19. 23:06:11

Ez mocskos jól néz ki :D Melyik démon felsőtestet használtad?

Serrath 2016.01.20. 07:11:19

@gerry666:
hát szerintem ez a fantasy féle verzió, ami a sima demon prince dobozban van

Petrow 2017.02.07. 12:14:56

Ahá, szóval róla volt szó KMCS4-en! Alig várom, hogy plazmavégre kapjam! :D

Serrath 2017.02.07. 14:33:08

@Petrow: ara 1+ invu save-je van :O
süti beállítások módosítása