Gyermekek Bolygója

2010. június 12. 12:00 - gerry666

Miután a Győr galaxisban a sárkány Tűz bolygótól nem messze a Gyermekek Bolygóján sok különös faj ütötte fel a fejét Így a Csaló úgy látta jónak a dolgokat hogy a frissen úja épített immortálosokat a frontvonalra küldi. A Seregét 1000 Tonnásra tervezte. Főként nehéz páncélosok ellen. 10 wari 10 wari 10 wari 6 immortál + lord orbal+lepellel 1 hevy destroyer.

 

 

A hirtelen meglepetésnek köszönhetően hogy felbukkantak a necronok kezdtek. 4 Fontos pontvolt amit ha a C'tan hűséges szolgája megszerez övéjük a bolygó. De A kezdeti megdöbbenés nem tartott sokáig a Tau sereg 2 objektívát a kezében tartott a meccs elejétől. De a Necronok első nap rájöttek hogy rossz a módszer mert mire odaérne gyalog a necron flotta adigra jukasztott olomdarabok lennének így inkább vissza mentek védeni az objektívát.

 

Ám a Immortál osztagis a támadásra lettek felálítva viszont 7 necronnak nemlettvolna eséje 3 egység ellen így inkább a másik a necron objektívák felé néző tau osztagot vették célba egy jól eltalált teleportálásal és pontosan a kijelölt helyre érkeztek így már az első nap jókora veszteségekel kelett számolnija a taunak és még egy hevy destroyer is sanyargatta őket.

 

Ám a tauis ellentámadásba kezdett és egy xv8 és egy xv25 team követni kezdte a necronokat és megis darált 3-at amiből a következő nap 1 vissza ált.

 

A következő nap még mindig dúlt a front egy immortál osztag+hevy destroyer illetve a fire warrior osztag ellen ismét lekaptak pár taut.

 

Ám az xv8 asoknak 1 sebet sikerült lőnie 19 warriornak. A következő nap vagyis a 3-on a necronok végnapja kezdődött a tau úgy beszaratta az objektíva felé futó necron osztagot hogy a földre vetette magát és semmit nem csináltak (Igen 10 morálnál 12 dobtam bezzeg ilyet lövésnél 1x nem láttam de várjatok lesszemég jobb is!).

 

Ezután a immortálos frontnál rájöttek hogy a sniper osztag rálát az osztagra így könnyedén kiszedte onnan őket így 2 immortál veszteség volt amiből 1 felállt DE!!! IGEN!!! 11-et dobtam Morálra és lefeküdtek!!! Értitek a necronok Vakondokat kergetnek!!! ÁÁÁÁ! (Ellenfelem itt kapott röhögő görcsöt megértem...).

 

 

Viszont még ígyis elégvolt 10 warrior és 1 hevy destroyer ahoz hogy megöljék az ott árcsorgó taukat. Ezek után az xv8 és az sv 25 ös csapat megölte az objektíva felé futó egységet ezek után még 2 sebet okozott a maradék warrior az xv8-asoknak. A 4-ik nap a hevy destroyer és az immortál osztag elindul megvédeni az objektívát amit támadnak az xv8 és xv25 osztagok ám hiába 2 dron veszteségen kívül semmi

 

. A Tau 4 napján szét szedte a maradék warriort illetve a hevy destroyert és a sniper osztag 1 immot és 1 sebet okozott a HQ-nak.  Ezekután az utolsó mencsvár az volt ha vitatják az immortálok a Tau objektívákat ezért lepelel oda teleportálodnak de egy szerencsétlen varat hibának köszönhetően belecsapodnak egy tau osztagba és megsemisülnek (igen 2-est dobtam ez az átlag dobási értékem ez van:( )
Így összesen 10 warrior maradt. amit az xv 25 és az xv8-as osztagok ripityára lőttek így sajna a 6 nap is eljött volna de nem éledtek fel az elhullatok és a csaló a megmaradt pár ép necronját hazateleportálta a biztos kudarc megóvása érdekében.

 

Bár a vége totális vereség lett a Csaló nagyon hatékonynak találja az immortálosokat és egy osztag tau lelke épp elég volt egy délutáni sörnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr312075182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása