Necron vs Elda

2010. június 26. 14:38 - gerry666

A q-15 eseményei után úgy döntött a Csaló hogy ha már ő most harcképtelen legalább a főbb erőit elküldi lelkekre vadászni így egy elda mester világot az Biel TAn-t választotta. Ám ahhoz hogy megtámadhassák az elda mester világot először ki kell játszani a védelmi rendszerük ami a Csaló nélkül nehéz mivel 4 helyen el van rejtve a hozzá kapcsolódó energia kristályok de nem tudják pontosan hol van így először biztosítani kell a terepet hogy a necron flotta többi része megkereshessen és a kristályokat kikapcsolják ezzel megbénítva az eldák lő tornyait és álca berendezéseit. Épp ezért az éjszaka tűnt jó megoldásnak. Ám egy épp arra tartó őrjárat észreveszi a necronokat és több se kellett az ottani boszorkány mesternek hogy felélessz az avatart ,ami az ottani erőtérnek köszönhetően gyerekjáték volt.

Felállás: dawn of war                                 Küldetés: Terület foglalás.

pont: 1350

Felálás:A necronok nem tesznek fel semmit. Az Eldák viszont szépen felsorakoznak.

1.nap

Elda: Bal oldalt egy házban foglalt egy osztag. És bejött egy Vyper jetbike ami előre mozgott. Illetve bejött egy Wave Serpent és egy Fire Prism. Illetve az Avatar és 2 wraithlord. Egyenlőre mindegyik megindult előre.

Necron: A necron felrak mindent  az asztal bal szélére.   (bal térfél I jobb térfél). És előre mozog a 2 nehéz pusztítóval hogy kilője a Vyper-t amit sikerül is roncsá tenni.

2.nap

Elda: megindul a flotta a necronok felé és el is kezdik lőni a pariahkat amiből 4 meg is hal.

Necron: A necronok fedezékbe vonulnak és próbálják kilőni a tankokat kevés sikerrel. Az immortál osztag pedig a lord társaságával elteleportál a bal szárnyban bujkáló eldákhoz ahol meg is ritkítsák soraikat.

3.nap

Elda: Megölnek még 2 pariaht. És leszednek 1 warriort is. Bejön baloldalt egy skorpió osztag és megrohamozza az immortál osztagot de csak 3 veszteség lesz. Az eldáknál pedig 1. Közben kilövik a 2 nehéz pusztítót is.

Necron: Az immortál osztag elteleportál és megpróbálja megölni a wraith lordokat kevés sikerrel. A maradék 2 pariah megrohamozza a csapat szállítót aminek az a következménye hogy semmi nem történik.

4.nap

Elda: Az eldák kiszállnak a csapat szállítóból és bemennek egy házba foglalva még egy területet. Közben az avatar megöli a maradék 2 pariaht.

Necron: Az immortál osztag visszateleportál ritkítani a balszárnyon lévő troopot de még így is maradnak 5-en. A warriorok megindulnak a balszárnynál felfelé az elda troophoz míg egy másik warrior osztag ott marad védeni. És sikerül is kilőni a csapat szállítót.

5.nap

Elda: A skorpió osztag megrohamozza megint az immortál osztagot de csak 1 veszteség lesz mindkét félnél. A Fire Prism hátrébb vonul egy házhoz hogy eltakarja a hátsó részét.

Necron: Az immortál osztag elteleportál némi szóródással pont a ház alá így a Fire Prism mögé teremnek és szét is lövik azt. A warriorok lőnek az avatara de semmi nem történik az avatar meg se érzi a lövéseket. Az egyik necron warrior osztag még mindig előrenyomul és így már vitatnak.  Ám az immortál osztag is vitatja a jobb oldalt eddig elda fennhatóság alatt lévő területet.

Az 5 nap vége lett a csatának sikerült a necronoknak annyi védelmi rendszert megsemmisíteni hogy megpróbálják bevenni az eldák mester világát.Ám nehéz dolguk lesz mivel még néhány biztonsági rendszer működik.

(Az ellenfél nagyon Fair play volt ha hibáztam meg engedte hogy a kihagyott dolgokat megtegyem. Ezért maximális respect.)

 Végeredmény:döntetlen. 0-0

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr82111584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása