Jó tanács.

2010. július 17. 23:50 - gerry666

Nemrég betévedtem egy dekorációs üzletben és megláttam egy jól kinéző akril festéket ami kemény 600ft kóstált gondoltam csak nem lehet olyan rossz ,de tévedni emberi dolog(na de akkorát) a festék annyira híg volt hogy az valami hihetetlen ha valahova felkeni szó szerint lefolyik egyszerűen képtelenség vele festeni. Ha valaki véletlenül ugyanabba a hibába tévedne hogy valami márkátlan szart vegyen inkább rendes gw festéket használjon vagy ha mégis akkor jó alaposan nézze meg hogy milyet vesz vannak üvegcsékben kapható akril festékek aminek kb a fele használható (alapozásra például tökéletesek arra azt mondom érdemes ilyet venni) szóval ha valaki azt hiszi hogy egy drága jól kinéző akril festék felveheti egy a gw vagy a vallejos festékkel a versenyt az téved nem egyszer fordult már elő de ezen nagyon kiakadtam annyit tudok tanácsolni hogy nem éri meg ilyeneket venni mert egyszerűen rosszak nem fogja meg a babát maszatos vagy éppen lefolyik az egész ami nekem eddig némileg bevált az a kék,fekete,és barna festék az összes többi csapnivaló szóval márkátlan festékekkel vigyázni! (az imént említett piros förtelem forgalmazójának a neve: drawi! na ezt messziről elkerülni a zöldet is kipróbáltam és ugyan ilyen volt nem hiszem hogy a többi más lenne)

UI: Az eddigi tapasztalatok a sima névnélküli üvegcsé akrilfestékekről a

Szürke:Főrtelem maszatol csikol és nem fog egyszerüen olyan mintha rákenytek volna valmi szürke szinü taknyot.

Sárga:Na ez borzasztó etől olyan a figura mitnha lehányták volna.

Fekete: Na ez az egyetlen amire aztmodnom hogy igen ez jó szerintem simán lehet használni chaos black helyett mivel 30ml elég sok figurára kerül és az ára is a gw festék fele.

 

kék: Nem rossz de azért a gw festéket nem múlja felül:) akkor érdemes venni h pl Rengeteg ultramarint akarunk festeni.

Barna: kicsit darabos de a tűrhető kategóriában van akkor javaslott csak ilyet venni ha töménytelen mennyiségű barnára van szükségünk.

arany: nem marad meg a felületen maszatol 2-3 átkenés után már tűrhetőbb.

fehér:ocsmány undorító darabos maszatos nem marad meg a felületen egyszerűen szar olyan mint a sárga kerülendő de messziről!

még található a piacon jó pár szín de ezekkel volt eddig csak (bal)szerencsém megismerkedni. Illetve van még jó pár no name akril festék pl a system 3 nevű amiből van egy tubus ezüst és száraz ecseteléssel jól lehet vele dolgozni de semmi másra nem alkalmas mert ha nagyobb menyiségben keni fel az ember akkor dzsuvás lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr112158084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása