Az első találkozás

2010. augusztus 18. 19:46 - dugo győr

Hajnalban még az orkok is alszanak, így nem csoda, hogy meglepetésként érte a felderítőket egy jól felfegyverzett tau sereg.

 
Gorsak warboss motoros osztagával korán elindult -az előző napokban vívott csatában - megmenteni az esetleges túlélőket, nomeg persze hátha talál barátjának Zukjs mérnorknak egy-két "hasznos" maradékot az ellenség gépeiből.
 
Tau vs. Ork
Pontszám: 1750
Felállás: Dawn of War
Küldetés: 1-1 objektíva
 
Seregem:
Warboss PW,Cybork body, Eavy armor, Warbike 140pont
Nobz 4+1 painboy 2 PW, 2 Big choppa, Bosspole, Waaagh banner, Warbike 340pont
Bigmek KFF,Cybork body, Eavy armor 100pont
18 boy+1 boynob PW,Bosspole, 1 Bigshoota 159pont
Battlewagon 1bigshoota, Ap,Df,RPJ,Boarding plank,Grabbin klaw 140pont
19 boy+1 boynob PW,Bosspole, 2 Bigshoota 170pont
Battlewagon 1bigshoota, Ap,Df,RPJ,Boarding plank,Grabbin klaw 140pont
19 boy+1 boynob PW,Bosspole, 2 Bigshoota 170pont
Battlewagon 1bigshoota, Ap,Df,RPJ,Boarding plank,Grabbin klaw 140pont
Deff dred 2 Bigshoota,Ap,Grot rigger 100pont
10 loota 150pont
Összesen: 1749
 
Ellenfél kezd. 2 firewarrior osztagot rak fel, az egyiket az objektívájához, a másikat egy távolabbi fedezékbe. Én 20 inchre a warrioroktól felraktam a mocisokat a jobb oldalra az objektívámat a deff dredet pedig fedezékbe 6-7 inchre tőle. A csakli nem sikerült, így feljöttek a broadsideok (2*3 fő) a devilfishek (2 db benne 2 osztag pathfinder - éljen a marker=no cover). A mocisok 2 kört éltek, de legalább adtak esélyt a bw-knek, hogy beérjenek... Naná, hogy 1-et sikerült 2. körben kibontani (bigmek-est). A jobb szárnyat, firewarrirorokat és devilfisht sikerült szétverni, így biztossá vált a döntetlen. Nem kockáztattam, így 3 boy-al 7. körben is tartottam az objektívát, az egyik bw-m immon, de takarta a markeres osztagot (5. körtől). Wipeout közeli volt a helyzet, de a döntetlenben biztos voltam. Lett volna lehetőségem 2 bw-nyi boy-al rohamokat indítani 3. körben, de nem voltam biztos magamban, így inkább a fontos egységek (devilfishek) anihilásásával foglalkozva biztosítottam a döntetlent.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr502231325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása