Space Hulk: Deathwing - PS4 - új játék 2015-re

2014. szeptember 25. 12:03 - CaptainRudolf

Érkezik 2015 derekára az új brutális, véres, Warhammer FPS. Egy űrhajó, egy vészjelzés, megszámlálhatatlan Tiranida? Már alapból is jól hangzik csak plusz, hogy a játszható csapat: egy terminátor könyvtáros, és négy terminátor.

A játék alapkoncepciója talán legjobban a Left 4 Dead szériára hasonlít. Kis csapatnak kell eljutni egyik pontból a másikban, közben egyre,egyre erősebb, nagyobb tiranidákat levadászni. A trailerben láthatunk boltereket, cannon-okat, power-sword-ot, mindent ami a szemünknek kell. A játék az új Unreal Engine 4-en fog futni. nem csoda,hogy PS4 támogatás szükséges és kizárólagos hozzá. 

Space_Hulk__Deathwing_64935.jpg

A Deathwing-ek a Sötét Angyalok elit terminátor osztaga. Így a címből is következik,hogy most sok idő után a Sötét Angyalok is kapnak egy rendes játékot. VÉGRE! Ami talán még említésre méltó,hogy a Sega kiadta a fejlesztés és kiadás jogát a Deathwing-re. Számomra nem sokat mondó, Focus Home Interactive kiadónak. nem tudni,hogy ez csak ezen játékra érvényes vagy a jövőben megjelenő játékokra is. 

spacehulkdeathwing.jpg

Személy szerint a Dawn of War 3 és az Eternal Crusade felé vagyok nagyon nagy várakozással. Az elsőt 100%, hogy a Sega adja ki, a második majd jövőre kiderül. 
Remélhetjük,hogy a Deathwing nem csak a PS4 tulajoknak fog örömet okozni, hanem később érkezik a többi konzolra és PC-re is. 

maxresdefault.jpg

A Császárért!
-CaptainRudolf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr96729763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása