Gyere és ölj velünk!

2014. október 02. 18:30 - CaptainRudolf

Gerry666 és jómagam is megtalálhatók vagyunk Warhammer játékokban.
header.jpg
Mind kettőnket megtalálhatsz Dawn of War II - Retribution multiján. Legtöbbet mindketten a The Last Stand játékmódot toljuk. Találkozhatsz velünk most: gerry666: Mekboy, CaptainRudolf: Space Marine Captain. vedd fel velünk a kapcsolatot FACEBOOK oldalunkon, és öljük együtt a tiranidákat, az orkokat, a birodalmiakat, vagy éppen az eldákat.


Vagy ha bátor vagy összemérhetjük tudásunkat 1v1,2v2,3v3 meccsekben is. Lehetsz kezdő, haladó, ultra profi aki unja már a kezdőket, akkor minket keresel. Kezdőknek szívesen segítünk a fejlődésben, tanulásban. Keress minket bátran.

CaptainRudolfot még ezekre a játékokra is tárt karokkal vár titeket, mutassuk meg egymásnak, mit tudunk:

header (2).jpgheader (1).jpgheader (6).jpgheader (5).jpgheader (4).jpgheader (3).jpgheader (7).jpgCsatlakozzatok és gyilkoljunk együtt! Halál az eretnekekre!
A Császárért!
-Captain Rudolf 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr976751333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása