Warhammer Fantasy Battle Kezdőnap a Gémklubban

2014. október 07. 16:47 - gerry666

(Bár igaz, hogy az oldal neve és legtöbb tartalma a 40k-ról szól, de nem tartjuk semmivel kevesebbnek vagy rosszabbnak a fantasyt csupán azzal kevesebbet foglalkozunk. Valamint amikor a blogot csináltam a warhammer simán foglalt volt... kivan használva a blog de hát ez van szóval ne lepődjön meg senki ha fantasy tartalmat is olvasni fog.-gerry666)

Lezajlott a D21-es Bázis közreműködésével a második Warhammer Fantasy Battle Kezdőnap. Sok érdeklődő volt, de csak egy hosszú csatát tudtunk lejátszani sajnos. Következő alkalommal, ha rendezünk oktatónapot, akkor felkészültebbek leszünk a nagy érdeklődésre, és felrakunk még egy asztalt.

A csatában a Vámpírok zombi hordái, és az Ogrék serege mérte össze erejét.

Az Ogrék lassan meneteltek az élőhalott tömegek felé, melynek monoton hangját meg-megszakította az ágyúhordozók repeszlövései, amelyekkel először a vámpírok vad kutyáit próbálták megtizedelni. 
A nagy erejű nekromanták türelmesen vártak a rohammal, és átkokat szórtak a böhöm nagy zabálógépekre, miközben még több friss halottat állították csatasorba. Az ogrék felbuzdulva az ágyúk által cafatokra lőtt halottaktól, meggyorsították lépteiket az ellenfél felé, de sajnos kelepcébe jutottak. Az ogrék nyolc főböl álló főnöki vasgyomrú blokkját körbefogta hatvan zombi, és a kutyák maradéka. Ezt meglátván a ravasz gnoblárok (akik sunnyogva az ogrék mellett haladtak) a felmentésükre siettek, de útközben tucatnyi ghoul-ba ütköztek. Az ogrék, és a gnoblárok tartották soraikat, amíg egyszer csak a gnoblárokba bele nem csattant egy fantomok, és banshee-k által mozgatott halálgép (Mortis Engine), amely rohamával elsöpörte a gnoblárokat, majd azzal a lendülettel az ogrék fenséges főnöki osztagát. A csata után az ogrék maradványai körül serényen tevékenykedtek a nekromanták az ogrék átalakításával. Ki tudja, merre cammoghatnak az óta...

Köszönjük minden kedves érdeklődőnek, hogy megtiszteltek figyelmükkel, és elnézést azoktól, akik játszani akartak, de csak nézőként lehettek jelen. További kezdőnapokról a Gémklub vagy a D21-es Bázis oldalain érdeklődhettek.

Ha megjött a kedvetek a kezdőnap után, és belevágtok a Warhammer 40.000-be, vagy a Warhammer Fantasy Battle-be, akkor várunk titeket szeretettel a D21-es Bázisban, ahol biztos találtok magatoknak ellenfelet.

D21-es Bázis linkek:

Facebook oldal: https://www.facebook.com/d21bazis

Facebook ellenfélkereső csoport: https://www.facebook.com/groups/615060521846264/

Inkvizitor.hu topik: http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/482/

Figurákat, és a kifestésükhöz használatos festékeket számos helyen kaphatóak, mint például a Gémklubban.

Gémklub link:

Terepasztalos figurák és festékek: http://www.gemklub.hu/jatekok/2248/terepasztalos_strategia

Szerző: Liszka Gergely

A forrásért és még több képért nézzetek el ide.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr286767685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása