Dawn of War II: Elite - a módok legjobbja

2014. október 16. 06:00 - CaptainRudolf

Retribution Mod

elitemod-splash.pngTalán a legjobb mód amivel valaha játszottam Dawn of War játékokhoz. Mondhatni egy nem hivatalos dlc a Retributionhoz, melyben kapunk a nevesebb rendházakhoz, hordákhoz, új kinézeteket, új pályákat, erősebb játékmenetet, online bajnokságot.



Egy vadonatúj kaszt is belép a játékba, méghozzá a Szürke Lovagok. A mód saját honlappal rendelkezik. ha ez nem lenne elég, lépésről lépésre leírják a letöltés és a telepítés menetét.
Akinek ez sem lenne elég, akárcsak a táblás játékban, itt is megkapjuk minden faj Kódexét.
Felesleges lenne leírnom mennyi újdonságot tartalmaz a mód, mert az egész napom rámenne. A linkre kattintva ezt mindet megtudjátok nézni. Személy szerint kipróbáltam és nem is tudom másképp jellemezni, mint hogy tökélyre fejlesztette a Dawn of War szériát. Minden Űrgárdista rendház, lehet az Császár, vagy Káosz párti végre megkapta a Games-Workshop-nál is látható kinézetüket. De ugyanez igaz az orkok hordáira, valamint a Birodalmi Gárda katonáira is. Végre nem a megszokott Vérholló központú játékot kaptuk vissza, hanem egy igazi, minden igényt kielégítő RTS-t. Ha felkeltette az érdeklődésed a mód, ne habozz szedd le, vedd fel velünk a kapcsolatot és már tolhatjuk is együtt vagy egymás ellen. Búcsúzásként itt van pár kép a játékból. 
2013-05-24_00004.jpg 2012-09-08_00002.jpg
relic00005y.jpg
2013-04-22_00005.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr76794237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása