Legendás harcosok - 1.rész - Űrgárdisták

2014. november 12. 16:42 - CaptainRudolf

Ultragárdisták - 1/2 .rész

A 40K univerzuma tele van jobbnál jobb, és kiemelkedő harcosokkal, bármelyik fajt is nézzük. Első részben az Űrgárdisták legendás vezéreit, alakjait mutatnám be egy rövid kis ismertető erejéig. Elsőként az Ultragárdisták nagy harcosait. 

500px-Marneus_Calgar_by_Karl_Kopinski.jpgMarneus Calgar
Az Ultragárdisták Rend Mestere

Az emberiség tucatnyi olyan hőssel rendelkezik, akiknek az elszántsága nélkül a Birodalom már rég darabokra hullott volna. Ám még az ő soraikban is létezik egy ember, akinek a tettei túlszárnyalják bárki másét. Ő Marneus Calgar, az Ultragárdisták Mestere és Macragge Ura. Mindig ott és akkor vezeti személyesen az Ultragárdistákat, amikor és ahol a legnagyobb szükség van rá és már a puszta jelenléte is igazi hőstettekre ösztönzi a katonáit.

calgar.jpg














UM_Librarian.pngTigurius Főkönyvtáros
Az Ultragárdisták Misztikus Mestere

Tigurius mindig is eltért egy kicsit a Csatatestvéreitől. Még az Ultragárdisták Kapitányai szemében is rejtélyes alak, akinek a tudása jóval túlmutat a Rend könyvtárában található adatlemezek és vaskos tekercsek tömkelegén. Tigurius az elmúlt időben arra fordította a tehetségét, hogy meglássa a Tiranidák által jelentett fenyegetést. A mozgásukkal kapcsolatos előrejelzései olyan pontosak, hogy látszólag sikerült megába a Kaptár Tudatba betekintést nyernie.
99800101038_ChiefLibrarianTiguriusNEW01.jpg














captain_sicarius_by_majesticchicken-d2ymdde.jpgSicarius Kapitány
Az Ultragárdisták 2. Századának Parancsnoka

Cato Sicarius az Ultragárdisták egyik legnagyobb hőse. Ugyan minden Űrgárdista használja a villámszerű rajtaütés taktikáját, de Sicarius ezt tökélyre fejlesztette és gyakran csupán csak egy pillantást vet a taktikai helyzetre, mielőtt lecsapna. Még más Rendházak tagjai is ámulattal adóztak annak, hogy Sicarius milyen gyorsasággal képes reagálni a harc alakulására. Ugyan ilyen taktikai képességekkel Sicariusnak nem is kellene harcolnia, mégis mindig a frontról vezeti a csapatait, személyesen indítva a legvakmerőbb támadásokat.
99070101003_CaptainNEW01.jpg














Források: kódexek és games-workshop képei. 
CaptainRudolf.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr216890943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása