Legendás harcosok - 1.rész - Űrgárdisták

2014. november 13. 17:04 - CaptainRudolf

Ultragárdisták - 2/2 .rész

Ultramarines.pngTegnap már bemutattam hármat az Ultragárdista rendház legjobb, legkiemelkedőbb alakjai közül. Ma ezt folytatom. 

Ortan_Cassius_Capellán_Ultramarines_Warhammer_40k_Wikihammer.pngCassius Káplán
Az Ultragárdisták Szentségének Mestere

Cassius Káplán az Ultragárdista Rendház legidősebb aktív tagja. Az a kicsi, ami látszik még a bőréből a létfenntartó beültetések mellett, az mind ráncos és harci sérülésekkel tarkított, az egyetlen ép szeme pedig beteljesítésre váró bosszúvággyal ég. Ugyan Cassius közel van a négyszáz éves korhoz, a karja erős, a célzása pontos és a jelenléte az Ultragárdisták vonalaiban büszkeséggel tölti el a fiatalabb testvéreit.
Chaplain_Cassius_Model.jpg













Torias_Telion_Ultramarines_Warhammer_40k_Wikihammer.pngTelion Őrmester
Az Ultragárdisták 10. Századának Veteránjaz 

Telion Őrmester hadba vonult már három különböző Rend Mester vezénylése alatt és már több harcmezőt megjárt, mint a Rend Kapitányai. Valójában nem kevesebb, mint négy a jelenlegi Ultragárdista Kapitányok közül Telion tanításainak tulajdonítja a saját sikereit. A veterán őrmester már az emberiség minden ellenfelével szembenézett, de idáig mindegyiknek megtalálta a gyengepontját.

ToriasTelion.jpg












Antaro_Chronus_Tanques_Ultramarines_Warhammer_40k_Wikihammer.pngChronus Őrmester
Macragge Lándzsája

Antaro Chronus a legtehetségesebb Ultragárdista tank parancsnok. Amíg mások általában csak egy járműre specializálódnak, addig Chronus tudása az Űrgárdisták által használt minden tankra kiterjed. Kevesen tudják utánozni a bombázásainak pontosságát, ha egy Forgószelet vagy egy Védelmezőt irányít és egy élő ember sem képes olyan hideg precizitásra, amelyet egy Ragadozó tank ágyúja mögött tanúsít.

smsc.gif












Forrásul a kódexek magyar változatát használtam. Köszönet itt is a készítőjének.
CaptainRudolf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr946894013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása