Doom Daemon Prince

2015. május 19. 04:04 - gerry666

Régóta megvettem már a Doom nevű társasjátékot de kb 2x ha játszottam vele. És nem titkoltan régenis már láttam a figuráiban fantáziát. Szóval gondoltam, hogy ne kallódjon és porosodjon valami hasznosra használom fel. Ennek első lépcső foka egy Deamon Prince. Amit megmutatom, hogyan is raktam össze. Remélhetőleg tetszeni fog nektek :)

Íme egy Hell Knight a doom társasból:

Kattints a képre a teljes mérethez!

Elsőként felaggattam rá pár váll lapot és össze kötöttem őket apró lánccal:

Kattints a képre a teljes mérethez!Ezután feltúrtam a régi játékaimat és kerestem pár dolgot. A szárny valami Kínai sárkányról van, a másik váll védő egy dinós kacatból aminek ez volt a nyakörve. A zöld köpeny valami Kínai nindzsa dobozból tehát tényleg innen-onnan össze szedet vackok. A szarva és farka volt egyedül Tyranid warriorból a szarva a lábai a farka meg...na találjátok ki:D.:

Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

Ezek után lealapoztam és neki álltam a festésnek.Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

Ezután rá kellett jönnöm, hogy én vagyok kb az egyetlen akinek az agrellan earth technikálja a GW től nem működik szóval 3-4 próba után más módszerhez folyamodtam. Szóval ez lett a végeredmény: 

 

tadadada....dobpergés.... Die(n) a Deamon Prince:

Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!Kattints a képre a teljes mérethez!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr707471618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.05.19. 05:44:51

Fantasztikus!
Micsoda játékok vannak otthon :)

gerry666 2015.05.19. 12:40:15

@Könyveslány: Így is fel kellett túrnom értük a fél házat :) Őrülök, hogy tetszik.
süti beállítások módosítása