WARHAMMER 40000: REGICIDE kiveséző

2015. május 30. 19:48 - CaptainRudolf

Érthető ha kettő stratégiai játtékot egybe akarnak gyúrni. Ez vagy nagyon jól sülhet el, vagy hát ......
Mindenki döntse el maga a legújabban korai hozzáféréssel elérhető REGICIDE melyik kategóriába tartozik. 
Esetünkben a Wargame-t és a sakkot akarták egy játékba gyúrni. Az alapfelállásban egy Vérangyalok vs Ork meccset játszhatunk le. Szerencsétlen zőődeknek még a hordáját sem adták meg. Ezt követve inkább az Űrgárdista készlet "bábuit" mutatnám be. Érték szerint növekvő: Taktikai, Terminátor, Roham, Pusztító, Könyvtáros, Kapitány.
A játkéról nem szeretnék túl sokat beszélni, mert hatalmas csalódás volt. Béta alatt vettem meg, így kaptam egy Fehér Sebhelyek skint is. Az egész játéktól elveszi az élvezetet és izgalmat hogy minél erősebb egy karakter, annál nehezebb megölni (Taktikai - Warboss-nál tapasztalva). Minden egységnek van különleges képessége: bizonyos messzeségre lőni tud, gránátot tud dobni, fejet tud szétrobbantani..... tehát személyes véleményem szerint mindenki jobban örülne már egy Deathwing játéknak.

logo_warhammer_lrg.png
Ahogy a Wargame részleg átköltözött a Youtube-ra úgy lassan ezt megcsinálja a pc/konzol részleg is. Addig is jövök ma még egy cikkel. Köszönettel az éterbe:
-CaptainRudolf 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr347505448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása