VÉRHOLLÓK

2015. június 12. 08:25 - CaptainRudolf

#1 - Alapok

space_marine_blood_raven_by_akennov-d6q103d.jpgAz univerzumban az egyik legismertebb,mégis legtitokzatosabb rendháza az övüké. Nincs anyabolygójuk, központjuk egy cirkálón van, az Aurélián. Amikor megismerjük a rendházat, még Kyras a Fő-Könyvtáros tölti be a Rendház-Mester szerepét. Három különböző századot ismerünk meg. A harmadik század melyet Gabriel Angelos kapitány vezet. A negyedik századot, Apollo Diomedes kapitánnyal az élén. Majd említést kapunk az első elit századról. A rendházról az első említést a 37. millennium környékén teszik. Második, illetve harmadik alapítású rendháznak tartják magukat. Haditervüket mindig alaposan előre megtervezik, ezért van szükségük rengeteg könyvtárosra. Nem tudni mely géncsírát kapták meg.Sokak szerint a Vérangyalok hibás, "halálbrigád" csíráját örökölték. Mások szerint egy bukott rendházból származnak. Megint mások szerint az első alapítású, két törölt rendház egyike. A hibás génállomány miatt nagyon könnyen befolyásolja a káosz a rend tagjait. Ezért az inkvizíció is rendkívüli figyelmet szentel kezdetektől a Vérhollók felé. Következő részben belemerülünk a Kyras eretnekségbe. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr207535926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bulba 2015.06.12. 14:20:16

Szia!

Nem beszólogatni akarok, csak egy tanácsot adnék.
A posztjaid témája elég érdekes lenne, de a nagy többségüket elintézed néhány rövid mondatban, elcseppentesz egy apró infót és ennyi. Ez így nem egy igazi poszt, azért nem érdemes megírni, hogy legyen valami a blogon. Szánj rá időt, tiszteld meg az olvasókat azzal, hogy a bejegyzéseidnek tartalma is van, mert így nagyon hamar le fognak szokni a blogod olvasásáról.
Lehet egy poszt rövid, de akkor valami nagyon ütősnek (pl valami különleges kép), vagy érdekesnek (valamilyen hír) kell lennie, de így nem jó.

CaptainRudolf 2015.06.13. 10:07:10

@Bulba: Köszönöm a tanácsod. Amennyiben követed facebook oldalunkat, amit napi többször frissítünk, akkor tudod, hogy miért ilyen rövidek ezek. Tisztelettel: CaptainRudolf
süti beállítások módosítása