NYAKUNKON AZ E3

2015. június 13. 18:00 - CaptainRudolf

SPACE MARINE folytatódik?

VIGYÁZZ!!SPOILER!!!

Ki ne emlékezne 2011-re, amikor Ticius Kapitányt elvitte az inkvizíció a THQ utolsó Warhammer 40.000 játékában? Mint az a készítőktől is tudjuk a SPACE MARINE játék eredetileg trilógiára lett tervezve ezen címek alatt:
1. Space Marine
2. Exterminatus
3. The Angels of Death
A THQ 2011-es csődje után, a Warhammer szériák fejlesztéséért felelős Relic csoport a Sega keze alá került.

mp_shot_v4-620x.jpg
A Sega azóta egy játékot villantott csak, (eleinte csak PS3,XBOX330)ez pedig a KILL TEAM. A napokban már hivatalosan is megcáfolták, hogy a Dawn of War 3 bemutatásra kerül az E3  gálán. De van egy még névtelen bemutatása a Segának. A történet szerint Ticius-t kineveznék az első század egyik veterán osztagának a vezetésére. Régebben legalábbis ez volt még a terv.

De ami talán fontosabb, hogy az Eternal Crusade fejlesztői nem tudnak megegyezésre jutni hogy ki vezesse az Emberiség védelmét a közelgő játékban. A jelöltek száma már csak kettőre csökkent. Dante, a Vérangyalok vezetője és Marneus Calgar, az Ultragárdisták első számú embere. Ti kire szavaznátok? Mind a kettő harcos legendás és kiváló taktikus. Bár ..... akkor már elég nagy bajnak kéne lenni ha nekik is be kéne szállniuk a harcba. Végül vegyük sorba, akkor mik is lesznek ott jövő héten az E3-on

-ETERNAL CRUSADE
-SPACE HULK: DEATHWING
-BATTLEFLEET GOTHIC: ARMADA
-DARK NEXUS ARENA 
-EXTERINATUS(?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr607539456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása