Space Wolves Wulfen

2016. február 28. 13:17 - Serrath

Tisztelt Nagyközönség!

 

Rég jelentkeztem már bejegyzéssel, épp itt volt az ideje és remek kis alkalom is. Szeretném veletek megosztani első tapasztalataimat a Wulfen doboz tartalmával!

Az első az, hogy mondhat bárki bármi, ezek a figurák nagyon pöpecek!
Azért én igyekszek objektív lenni és több szempontból megvizsgálni őket:

1. kinézet
Na ebből jár nekik az 5/5, mert nagyon jók, szépek, rengeteg fej, kar, fegyver, szép kidolgozás.

2. modellezés
Itt már kicsit borongósabb a helyzet. 4 pont az 5-ből. Nagyon sok féle lehetőség, nagyon sok féle fej, karok, fegyverek, de! sajnos test és láb annyira egymáshoz passzolósak, hogy vágás, reszelés nélkül nincs csak a 6 alap póz, amit a doboz kínál (5 pár láb és 6 test).
Viszont kell némi Green Stuff és azonnal összerakható még egy figura, mert csak lábat kell GS-elni, combvédő meg van is, szóval csak térdtől lefelé kell érteni hozzá :D

3. Hangulat
Iszonyatosak, vadak ,brutálisak, veszettek! És igen, szerintem ez átérződik a figurákon is. A pózok, kéztartások, arcok mind vadállatiasságról árulkodnak! 5/5

4. Fluff
Nos én kicsit vaskalapos vagyok. A wulfenek nem a babakék farkasok egységei, hanem bizony a sötétszürkét néhol színes páncélokkal felváltó 13th company-é. Viszont a doboz nem tartlamaz semmilyen káosz elemet. Ellenben, ahogy mások írták, egy kisebb rendház teljes relic arzenláját felvonultathatja egy osztag.
Emiatt én nem adnék rájuk csak 2 pontot, mert azért csak farkasemberek! :D

5. Használhatóság
Sajnos az egység rettenetesen táp tud lenni, igazi sorsdöntő, legalábbis az értékei alapján, a többit majd megmondják a játékok. Előreláthatólag a játékosnak 5 pont, az ellenfélnek 1 pont ez a nézőpont :D

6. Ár
Na ez az, amire pontot se nagyon adnék a GW-nek, ha nem tudnám, hogy az a sok plusz kellék, ami benne van, milyen kiválóan alkalmas más space wolves egységek és figurák díszítésére, de így is mocskosul drága GW viszonylatban is. Szóval 2 pont.

Na de hogy ne csak a pofám jártatása legyen, íme az eddigi 5 általam összetákolt farkaskoma (csak katt rá):

 A 2 clawos kapitány az első, aki csak a doboz alkatrészeiből épült, összeállítási útmutatót szigorúan követve.
Utána jön egy thunder hammer+storm shield rettenet, itt már kapott azért egy káosz vállpáncélt, mert nehogy már!
Harmadik katonám az egyik személyes kedvencem, szerintem nagyon jó a beállása meg úgy az egész. Egy space wolves és egy csm lánckarddal a kézben.
Az utolsó két harcosom puszta kézzel szakítja széjjel ellenfeleit, mindkettőnek egy-egy csm backpack a káoszosítás kedvéért!

Ennyi lenne, köszönöm a figyelmet, remélem lesz olyan, aki kedvet kap majd a vásárlásához, és nem azért mert táposra lehet őket csinálni!

serrath

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr628425866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása