Első KMCS

2016. április 06. 12:22 - Serrath

Első KMCS!

Azaz első Kelet Magyarországi Csapatverseny, mely megrendezésre kerül Füzesabonyban.

nevtelen.png

Úgy gondoltam megosztom veletek nem csak egy új terepasztalos közösség mindennapjait, de egy kisebb találkozó/verseny szervezését és eseményeit is, mely e hónap 23. napján kerül megrendezésre.

Először a klub (Alearius Ecclesia) életéről pár szóban. Jelenleg öten vagyunk játékosok, és majd heti rendszerességgel megy a sörrel lekísért csatározás. A hangulat kiváló, a hely jó. Mindenünk megvan a kellemes kikapcsolódásra.

A játékosok ismerkednek a rendszerrel és seregeikkel, szárnybontogatások. Azt hiszem már körvonalazódik bennük az általuk választott sereg preferált egységei egy része is.

És mivel a játékra van igényünk, így bővítésbe is kezdtünk egy asztal formájában. Az ipari félsivatagos környezet mellé kerül egy inkább növényekkel telipakolt, mocsaras elképzelés rengeteg patakkal, pocsolyával, tavacskával és perverzebbnél perverzebb növényekkel. (ennek főként Slaanesh hű követője örül).

Megkerestek a debreceni hobbitársak (Kaba mester), hogy jó lenne szorosra fűzni a kapcsolatot a Debrecen-Miskolc-Füzesabony hármasban, mivel nem vagyunk egymástól túl messze, és hát azonos hobbi, azonos érdeklődés.

Így hát körvonalazódni is kezdett egy találkozó, amit magunkra is vállaltunk gyorsan, hogy bemutatkozhassunk nekik, mint új klub.

A sima összeröffenés és játszadozás hamar elnyerte a minimálisan szabályozott verseny keretét, melyet úgy gondolunk, hogy jó alapja lehet ennek az egynapos időtöltésnek.

Ám, mint ilyennek, kellenek némileg szabályok, keret, korlátozás, küldetés, és minden ami egy versenyre kell, szem előtt tartva a száz százalékos játszhatóságot és élménylehetőségeket.

Ezek javát mi Geryvel megalkottuk, átbeszéltük, valamint kikértem a véleményét a Főnixcsarnok csapatának is, akik mondhatom az esemény és a hobbi mögött állnak teljes vállszélességgel. Egyszer talán eljöhetnek hozzánk ha jók lesznek!

A verseny egyébként kis létszámú, ám új klub lévén a felszereltségünk is eléggé korlátozott, úgyhogy „hatalmas kétségek, kilátástalanság, és reménytelenség” közepette az első sörnél beláttuk, hogy kell még egy asztal, aminek a hétvégén neki is esünk, mint éhes tyúk a takonynak!

Így lesz az, hogy hirtelenjében egy kis asztal felszereltségből eljutunk három nagy asztalig, és remélhetőleg a többiek is elégedettek lesznek azok hangulatával és felszereltségével.

Én, és remélem klubtársaim is, élvezem ezt a fajta dolgot, egy kis egyeztetés, szabályozgatás, ötletelés, asztalt készítünk, készülünk rá. Kabával és Geryvel is szinte napi szinten beszélünk mióta közeleg a verseny.

Kicsit felfrissít, és jó dolog. Bízok benne, hogy nagyon jól fog elsülni és lesz folytatása is a dolognak.

Még két és fél hét van hátra, de én már izgatottan várom a dolgot!

Természetesen 23-a után, terveim szerint töménytelen mennyiségű képpel és élménybeszámolókkal teli írással jelentkezhetek majd nektek, és más is kedvet kap hasonlók lebonyolításához.

Köszönöm az eddigi figyelmet, hamarosan újra jelentkezek (remélem) a kész asztalok képeivel!

serrath

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://warhammer40k.blog.hu/api/trackback/id/tr128573550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2016.04.06. 20:35:23

A debreceni HTBK klub is odateszi magát, én gyúrom jövő hétre a háttérsztorikat, és viszek én is fényképezőgépet! Köszi előre is a sok szervezést!

Serrath 2016.04.08. 12:16:07

Kaba Maszta iz dá beszt!
süti beállítások módosítása